Reviews


5 stars after 91 reviews
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, Goedkoop, rijkgevuld, vers en OVERHEERLIJK... Een heel zeldzame combinatie die ik tot op heden nergens anders heb gevonden. Echt een goud pareltje๐Ÿ‘ 7/25/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! 7/17/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
pizza was echt niet lekker. had totaal geen smaak. jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 6/26/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 woord TOP! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer en we gana zeker terug! Lekker goede prijs en zeer vriendelijk! 6/1/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 5/30/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten , super snelle bezorging en op de site heel makkelijk te bestellen.. Dank jullie wel .! 5/29/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere pizza's, vriendelijke gasten en snel...top pizzeria! 5/23/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, en vriendelijke services ๐Ÿ‘ 5/8/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
super snel geleverd en vers bereide gerechten . zeer tevreden van de dienstverlening en de kwaliteit van het eten . super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
altijd staan ze je vriendelijk te woord, en je krijgt dan nog eens heerlijk vers je eten toe gebracht. super bediening en super heerlijk eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Dankjewel Hugo. Groetjes ๐Ÿ‘
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/9/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en lekker! 3/26/2020
Dankjewel adiel
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Yammie 3/14/2020
Dat mag je wel zeggen โ˜บ๏ธ
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had levertijd tussen 18u15 en 18u30 gekozen. De rest van het gezin was thuis, maar ik zelf pas om 18u20. Pizza's waren al geleverd vóór 18u met als gevolg voor mijzelf een koude pizza ๐Ÿ˜’ 3/13/2020
Ons excuses Angela. We zullen extra alert zijn voor in de toekomst. Bij deze compenseren we de fout met een gratis medium pizza naar keuze. Vers en warm aan huis geleverd. Graag bellen met ons restaurant. Mvg Salesmanager
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top altijd lekker vers. ๐Ÿ‘Œ 3/2/2020
Dankjewel tamico
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste lekkerste warmste Pizzaโ€™s uit onze koekenstad Altijd genieten voor Tv met ne lekkere verse pizza of een ander maaltijdje van op jullie menu kaart Top Top Top 10+++++++ 2/24/2020
Dankjewel sven
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 00322720806
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza nooit aangekomen en op geen enkele manier contact kunnen nemen met pizza world 1/1/2020
Ons excuses voor het ongemak. Ipv het restaurant online te sluiten. Omdat we op maandag gesloten zijn "rustdag" hebben we dit over het hoofd gezien. Contacteer ons telefonisch voor een kortingsbon van 10euro. Enkel geldig op de zelfde naam en adres. Mvg salesmanager
Pizza World 5 stars after 91 reviews
Pizza World