Reviews


5 stars after 159 reviews
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzaworld blijft de beste uit de streek! 6/21/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker lekker en nog is lekker ! 5/25/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het pasta bakje is voor de 4/5x half vol gevuld! Ik heb al 4/5x gevraagd om het bakje goed te vullen aangezien ik hiervoor betaal en het veel te weinig is! Helaas is er geen gehoor naar wat het klant wenst! Hierbij zullen ze een vaste klant verliezen! Ik bestel hier niet meer, voor de rest zijn de pastaโ€™s super! 5/21/2022
Dag youssra, We danken u voor de feedback. Onze pasta worden per portie afgewogen. Zodat we een juiste prijs kunnen vragen voor ons afgewerkt product. Voor wat extra kan je altijd bijbetalen. Hopelijk zien we jouw nog terug en kunnen we u tevreden stellen. Wij danken u alvast bij voorbaat.
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke service Heel lekkere pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beetje lang wachten,maar is het wachten waard. ๐Ÿ‘Œ 5/7/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte communicatie, prima pizzaโ€™s 5/7/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! De levering ging vlot & dat in de latere uren! 4/25/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt top wij kunnen geen ander voorstellen en echt lekker ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ 3/21/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 2/10/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/8/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd merci 1/29/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb gisteren een pizza besteld en die heb ik tot vandaag niet bewaard. Ik ben echt boos. En ik zal deze plek aan niemand aanbevelen. Ik vraag mijn geld terug of tevredenheid. 1/25/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snelle en hele vriendelijke levering. Heerlijke pizzaโ€™s en kapsalon! 1/20/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The website said that the pizza was still in preparation when it got delivered. 1/20/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppizza's!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was super lekker zoals gewoonlijk!! Jammer dat mijn bakje niet zo gevuld was voor de rest top ๐Ÿ‘Œ 1/3/2022
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik denk dat er nog enkele foutjes zitten in de site, ik had een menudeal genomen. In de menu deal zitten een voorgerecht, 2 drankjes en een large pizza naar keuze. In het keuzemenu koos ik als voorgerecht lookbroodjes met kaas en hesp 7stuks (officieel moet hier 5 staan, fout in de site). De bezorger had ook maar 1 drankje bij, maar heeft dit wel onmiddelijk rechtgezet, na 10minuten max had ik het ander drankje. Bij de opmerkingen van mijn pizza (creamy chicken) had ik vermeld "geen ananas!". Er zat ananas op de pizza, waardoor de pizza te zoet smaakt (ananas hoort niet op pizza :D ) Nu uiteraard, dit kan ook aan de site liggen dat de communicatie naar de keuken niet optimaal is, maar het was wel spijtig. 12/29/2021
Dag Sam, Wij danken je voor uwe bestelling, We doen het nodige om de website te corrigeren. NIET iedereen heeft het voor ananas op een pizza. Bij deze biedt ons resteaurant jouw een gratis medium creamy chicken zonder ananas. Hierbij onze excuses. Met vriendelijke groet PIZZAWORLD
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super vriendelijke service, helaas door drukte soms wat langere wachttijden, maar meestal supersnel! Telefoonnummer op website klopt wel netโ€ฆ 12/24/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vriendelijk. Altijd lekker. 12/15/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gelijk altijd ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ 12/13/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top zeer lekker zoals pizzaโ€™s pasta en kapsalons heerlijk ๐Ÿ˜ป 12/10/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! 11/29/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijke pizza. Droge krokkante bodem totaal niet vettig dus heerlijk. Vaste klant wat betreft pizza! 11/24/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 11/19/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en vriendelijke mensen! Een echte aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals gewoonlijk. Tip verschillede vulling voor de pizza broodjes bv met kip ofzo zou het afmaken ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ 10/7/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk ! 9/11/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijk eten! Doe zo voort! 9/2/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aangeduid "zo snel mogelijk" leveren. Site gaf 90 minuten aan, bestelling was er al na 40 min 8/18/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was dik in orde en een snelle levering meer moet dat niet zijn en de bezorger was ook heel vriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering was kwartier vroeger, echt snel. Heb panacotta besteld en heb tiramisu gekregen. 8/4/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had zwarte olijven gevraagd als extra bij de pizza maar niet gekregen helaas. Had er nochtans wel voor betaald. 7/28/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service!! Om je vingers van af te likken.... 7/26/2021
Pizza World Dr.van de Perrelei 53 003232720806
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super service en altijd vers. ze bedienen je als koning This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Pizza World 5 stars after 159 reviews
Pizza World